Meram Ziraat Odası Makine Parkına Yeni Eleman

Konya Meram Ziraat Odası makine parkına kendi kaynakları ile finanse ettiği patates ekim makinelerini kattı. Meram Ziraat Odası Başkanı Murat YAĞIZ yaptığı açıklamada “Dün Meram Muhtarlar Derneği Başkanımız Ahmet Taşdemir, Yönetim kurulu üyelerimizin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz ve daha önceden Sefaköy mahallemize şimdide Evliyatekke, Çukurçimen, Yeşildere ve Kayalı mahallerimizin ortak kullanabileceği tamamen odamızın bütçesiyle alınan 4 adet patates ekim makinelerimiz Meramlı çiftçilerimize hayırlı olsun.. Patates ekim makinelerimizin teslimat törenine katılan Meram Muhtarlar Derneği Başkanımız Ahmet Taşdemir’e ve Yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ederim.Çiftçilerimize hayırlı uğurlu olsun.Meramlı çiftçilerimiz için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Meram Ziraat Odası Patates Eskim Makinesi

three × 5 =